HR

EN

DE

O nama

Višegodišnja garancija, iskustvo od 1996. godine, kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke Alkus d.o.o.

onama.jpg

Mi brinemo o našim klijentima

Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za proizvodnju ALU i PVC stolarije kao i roletni, komarnika, sekcionih i rolo vrata, staklenih bašti i ograda.

Naš tim sačinjen je od iskusnih i visokomotiviranih djelatnika, koji nastoje postati lider u industriji.

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku i ugradnju u zadanom roku!

Vrhunska tehnologija nas i naših partnera kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

Ispunjavanje očekivanja i zahtjeva naših kupaca, kao i zaposlenika, smatramo primarnom misijom poduzeća. Neprestanim ulaganjem u proizvodne i ljudske resurse, te praćenjem trendova u industriji prozora i vrata, zadovoljavamo potrebe klijenata, a raznim oblicima edukacija, potrebe svojih zaposlenika. Na taj način, na tržište plasiramo kvalitetan proizvod koji zadovoljava, kako svojom kvalitetom, tako i potrebnim kvantitetom.

Ukažite nam povjerenje da i Vama pružimo potrebnu potporu i doprinesemo uspješnoj realizaciji Vašeg projekta.

logo

KONTAKT

Volujak bb, 71260 Kreševo

Bosna i Hercegovina

 

+387 (0) 30 800 062

+387 (0) 63 369 055

office@alkus.eu

Facebook

Instagram

Lokacija

Kolačići

Pravila o zaštiti privatnosti

Uvjeti korištenja

ALKUS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo