Balkonsa vrata

kunststofffenster_modernisierung_neubau_ic_a1.jpg

Vrata za terase i balkonska vrata / Velika površina otvora

Vrata za terase će proširiti Vaš dnevni boravak u vrt, terasu ili balkon i pružiti Vam velikodušnost životnog prostora. Inoutic proizvodi savršeno odgovaraju individualnim potrebama i različitim dimenzijama, tako da se modernizacija i ugradnja može bez problema obaviti i u starijim kućama. Uz Inoutic balkonska vrata možete napraviti prijelaze između unutarnje i vanjske strane svog doma u skladu s Vašim željama i potrebama. Za svaku opciju jamčimo maksimalnu udobnost i jednostavnost korištenja. Optimalna toplinska izolacija osigurana je višekomornim profilima i dodatnim termički odvojenim pragom. Čelična ojačanja osiguravaju maksimalnu stabilnost i dugi vijek trajanja. Individualni projektni zahtjevi mogu se ostvariti impresivno širokim spektrom boja.
Vrata za terase i balkonska vrata dostupna su u različitim izvedbama: Klasična balkonska vrata, kao harmo vrata, klizna vrata ili kao podizno-klizna vrata. Koja verzija je prava za Vas ovisi o Vašim individualnim potrebama, kao što su veličina elementa i željeni način korištenja.

Podizno-klizna vrata

Za posebno velike otvore vrata za terase namjenjena su podizno klizna vrata, jer se otvaraju jednostavno i udobno. Pokretna krila se lako pomiču vodoravno. Po želji, podizno-klizna vrata se mogu opremiti motorom i daljninskim upravljanjem. Inoutic podizno-klizna vrata posjeduju ne samo vjetro i vodonepropusna, nego i postavljaju standarde u pogledu toplinske izolacije s Uf-vrijednošću od 1,3 W/m2K i osiguravaju visoku razinu stabilnosti sa kontinuiranim čeličnim ojačanjima u krilu i okviru.

Više informacija i tehničke specifikacije

Otklopno-klizna i harmo vrata

Oba klizna sustava su izrađena od standardnog prozorskog sustava profila. Za otkoplno-klizni sustav postoji nekoliko mogućnosti: dostupni su dvodjelni, trodjelni i četverodjelini elementi. Klinzo krilo se može i samo nagnuti (staviti na otklop) za svrhe prozračivanja.

Kod harmo sustava "sklopivi mehanizam" praktički omogućuje otvaranje cijele širine otvora. Ovisno o izvedbi krila se mogu različito sklopiti. Prolaz ne zaklanjaju ni fiksna ostakljenja, bočni dijelovi ni prečke.

Prozorski sistemi

partneri2

ALKUS d.o.o.

Alagići bb, 71260 Kreševo

Bosna i Hercegovina

tel/fax: +387 30 800 062

tel: +387 30 807 357

mob: +387 63 369 055

alkus@tel.net.ba

www.alkus.ba

facebook.com/alkus

designer17